Kevin den Hartog nieuwe kantoorleider Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Kevin den Hartog is sinds 1 januari de nieuwe kantoorleider bij Alfa Accountants en Adviseurs.</p>

Kevin den Hartog is sinds 1 januari de nieuwe kantoorleider bij Alfa Accountants en Adviseurs.

Kevin den Hartog nieuwe kantoorleider Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom

  •   keer gelezen

LANGENBOOM | Met Kevin den Hartog waait er een frisse bries door het kantoor van Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom. Hij is per 1 januari 2021 aan de slag gegaan als kantoorleider. Met Kevin den Hartog (30) heeft het Alfa-kantoor aan de Dorpsstraat 20 een jonge kantoorleider binnen gehaald met een flinke staat van dienst binnen de breed georiënteerde accountantsorganisatie. Hij heeft elf jaar Alfa-ervaring en is momenteel klantbeheerder en accountant in Raamsdonksveer.

Sinds half 2017 is Alfa ook in Langenboom gevestigd, met de overname van De Raam Accountants en Adviseurs. De benoeming van Kevin den Hartog tot kantoorleider past in het beleid om het lokale team van vijftien medewerkers verder te professionaliseren. “Het verder laten groeien van het kantoor wordt de grootste uitdaging. Langenboom ligt in een economisch sterke regio met veel bedrijvigheid. Nu nog is het een kantoor met veel agrarische klanten, maar de bedoeling is dat de klantenportefeuille vooral met mkb-klanten gaat groeien”, zegt Kevin den Hartog over de ambities in zijn nieuwe werkomgeving.

Binnengekomen als stagiair
De dertigjarige Den Hartog is nu nog als klantbeheerder en accountant verbonden aan de Alfa-vestiging in Raamsdonksveer. “Dit wordt mijn derde Alfa-kantoor. Ik ben in 2009 binnengekomen als stagiair in de vestiging Gorinchem. Daar ben ik assistent accountant geworden. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar het kantoor in Raamsdonksveer en heb daar mijn accountantsopleiding afgerond.”

Kantoren werken nauw samen
Onbekend is de Alfa-vestiging in Langenboom zeker niet voor hem. De drie kantoren in Brabant en Limburg - er is ook een vestiging in Heythuysen - werken nauw met elkaar samen. Kevin den Hartog: “Als kantoren kennen we elkaar goed. Op dit moment ben ik de accountant van een grote klant waarvan de administratie wordt verwerkt door de medewerkers van Langenboom. We hebben dus al regelmatig contact.”

‘Kantoor wil stap zetten’ 
Hij is vast van plan om het kantoor meer op de kaart te zetten, met de focus op het brede aanbod van diensten bij Alfa. Naast accountants en fiscale specialisten heeft het kantoor in Langenboom ook expertise in huis op uiteenlopende gebieden als subsidies, salaris en personeel, fusies en overnames, financiering, duurzaamheid en estate planning. Kevin den Hartog: “Langenboom is een kantoor met positieve mensen met de ambitie om te groeien. Ik vind het leuk om mij daarbij te voegen en daar een rol in te spelen.”

Al zal die rol vanwege corona nu niet altijd fysiek in het kantoor zijn. “Maar ik verwacht er wel regelmatig te kunnen werken. En het is een groot voordeel dat ik alle werkprocessen al ken en ook het DNA van Alfa meebreng. De klanten wil ik graag persoonlijk leren kennen, dus ik hoop dat er snel weer meer ruimte komt om langs te gaan.” Kevin den Hartog is woonachtig in Goudriaan en is in zijn vrije tijd fanatiek langebaanschaatser er in de zomer wielrenner.

Meer berichten