Ook ABC-auto’s/ABC-autoparts Uden sluit aan bij VASS: twee Udense ondernemers vinden verbinding | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Sonja Cieplik (rechts) van ABC Auto&rsquo;s /ABC-autoparts, en Chantal Brands van VASS Nederland.</p>

Sonja Cieplik (rechts) van ABC Auto’s /ABC-autoparts, en Chantal Brands van VASS Nederland.

Ook ABC-auto’s/ABC-autoparts Uden sluit aan bij VASS: twee Udense ondernemers vinden verbinding

  •   keer gelezen

UDEN | Belangenorganisatie Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS) uit Uden lanceerde in februari 2020 haar platform voor ondernemers via een eigen VASS-app. VASS, toen gestart met 40 actieve ondernemers, is binnen 10 maanden uitgegroeid naar 320 leden en 34 aangesloten leveranciers.

Het initiatief dat is ontstaan voor universele autobedrijven wordt goed ontvangen onder de auto-ondernemers en hun klanten. “Een organisatie die er is voor de ondernemer is een verademing voor velen. Nu ben je mét elkaar in gesprek in plaats van over elkaar. Ook kun je waardevolle kennis delen die aankomt op de plek waar deze hoort. De leveranciers die meebewegen in de app bevestigen dit", aldus Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS.

Sonja Cieplik van ABC Autos Uden is nu ook lid: “Wij zijn lid geworden van VASS vanwege de goede tips en voordelen voor ons en onze klanten, waar ik direct met ons bedrijf gebruik van maak. Zo ben ik al in contact gekomen met onder andere een onderdelenleverancier verzekeringsmaatschappij, die gespecialiseerd is in de autobranche. Een samenwerking moet eenvoudig te starten en onderhouden zijn en vooral voordeel bieden. Nu heb ik korte lijnen met collega’s en leveranciers: ik kan makkelijk mijn vragen stellen en krijg snel antwoord, heel fijn.“

Inkoopvoordelen, zoals adverteerportalen, verzekeraars, onderdelenleveranciers, maar ook bijvoorbeeld juridische hulp zijn van grote waarde, vooral in deze tijd. Maar wat ook erg belangrijk is, is dat er geen verplichtingen zijn bij VASS. Jij mag vrij ondernemen en bepaalt zelf waar je wat afneemt en hoeveel.

Meer berichten