Knuffelkont Mina zoekt een lieve baas | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Knuffelkont Mina zoekt een lieve baas

  •   keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Mina. Knappe dame Mina is van mei 2016. Mina is van ver gekomen, ze heeft het nodige meegemaakt in haar leven. Haar verhaal staat op www.dierenasiels.com.

Mina is een knuffelkont tot zij er genoeg van heeft, dan moet je naar haar luisteren. Voor Mina zoeken we iemand die echt voor haar gaat en haar situatie begrijpt en respecteert. In Mina’s huis wil ze rust, een baasje dat haar kan lezen, geen kinderen en dieren. Mina heeft ook last van blaasgruis en moet daar speciaal voer voor krijgen. Mina wordt als binnenkat geplaatst. Ben jij niet geschrokken van haar verhaal, kom dan kennis maken. Dit zal meerdere keren moeten zodat we zeker weten dat het een match is.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar mensen die thuis moederloze kittens, zwangere poezen en/of poezen met kittens kunnen opvangen. Vooral voor de allerkleinste, moederloze kittens is het asiel nauwelijks een optie. Zij moeten met de fles worden grootgebracht en vragen veel zorg. Maar ook voor kittens met moeder en iets oudere moederloze kittens is een pleeggezin van levensbelang. Ze worden veel socialer en aanhankelijker en komen nauwelijks in aanraking met ziekteverwekkers van buitenaf. Hun plaatsings- en overlevingskansen zijn dan ook veel groter. Wil je helpen? Mail dan naar begeleiding@hokazo.nl.

Meer berichten