Coronaproof cursus moestuinieren met IVN | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Coronaproof cursus moestuinieren met IVN

  •   keer gelezen

UDEN | Voor het vijfde jaar verzorgt IVN Uden opnieuw de populaire cursus Stap voor stap moestuinieren. Lekker je eigen groenten kweken in je achtertuin tuin of in een echte volkstuin. De cursus gaat dit keer vanwege de bijzondere omstandigheden helemaal online.

Maar: wat komt er allemaal bij kijken? En waar moet je aan denken? Je leert stap voor stap hoe je van jouw moestuin een smakelijk paradijsje kunt maken. Je maakt met hulp van ervaren moestuinierders je eigen tuinplan en je krijgt veel praktische tips over wat te doen in de verschillende moestuinfases.

Podcast
Op de website www.ivn.nl/uden verschijnt vanaf half januari elke week een podcast, zes weken achter elkaar. In deze podcasts word je stap voor stap meegenomen door een jaar in de moestuin. Alle aspecten van moestuinieren komen aan de orde. Daarnaast krijg je links naar interessant voorbeeldmateriaal op andere websites en documentjes met informatie.

Informatie
IVN baseert zich op het landelijke IVN cursusmateriaal. Informatie over de inhoud van de podcasts en over het aanschaffen van het cursusmateriaal is te vinden op de website: www.ivn.nl/afdelingen/uden/moestuincursus. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan de cursus. Het materiaal op de site is gratis toegankelijk. Aanmelden hoeft niet en er komt dit jaar dus geen wachtlijst.

Meer berichten