Oecumenische viering in de Kruisherenkapel | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Henk Lunenburg

Oecumenische viering in de Kruisherenkapel

  •   keer gelezen

UDEN | In de Kruisherenkapel is er op zondag 24 januari om 10.00 uur in het kader van de Gebedsweek voor de Eenheid van de Christenen een oecumenische viering, van de Samen Op weg kerk en de Kapelgemeenschap ter Linde. Het is traditie geworden om één keer in het jaar een dergelijke gezamenlijke viering te houden. 

Dit jaar is het door COVID-19 moeilijk om bij elkaar te komen. Toch wordt er binnen de grenzen van de mogelijkheden samen een viering gehouden. Het thema van deze viering is: ‘lijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen’. Het zijn de woorden uit het Evangelie van Johannes, waarin het beeld van de wijnstok en de ranken wordt gebruikt. Vandaaruit gaan we op zoek naar de verbinding met onze bron, de verbinding met de andere christenen en de verbinding met de wereld. Zo kunnen we in deze viering een stapje dichter bij elkaar komen.

De viering is dit jaar in de Kruisherenkapel. Je bent van harte welkom om in deze viering aanwezig te zijn. Er zijn maximaal 30 bezoekers toegestaan. Aanmelding vooraf bij de Kapelgemeenschap is noodzakelijk. Dat kan via info@kapelgemeenschap.nl. Je kunt deze viering ook thuis volgen via de livestream. De link voor de livestream kun je vinden op de website van de Kapelgemeenschap of via YouTube. De exacte informatie over de te volgen route vind je op www.sowkerk-uv.nl en www.kapelgemeenschap.nl.

Meer berichten