Afbeelding
Foto:

Spierbundel Bo zoekt huisje met ervaren en enthousiaste baasjes

Human Interest 757 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is Bo Deze spierbundel is een knappe Stafford van 3 jaar oud. Het is een lieve, energieke en soms wat lompe jongeman.

Hij speelt graag samen met de baas en balletjes zijn dan favoriet. Wandelen doet hij ook graag en dan kan hij zijn energie goed kwijt. Wel kan hij hierbij flink trekken aan de riem dus daarin kan hij nog wel wat training gebruiken. Helaas kan Bo niet met andere honden of katten en voor kleine kinderen is hij te onstuimig. Hij zoekt een huisje met ervaren baasjes die met hem aan het werk willen. Interesse? Mail naar admin@hokazo.nl..

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo vangt elk jaar ruim 1.000 katten en 400 honden op. Ze ontvangen geen subsidie en zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties. “Wij vinden dierenwelzijn enorm belangrijk en hebben een strikt anti-inslaapbeleid met daardoor hoge kosten voor dierenarts en voer. Wij hebben dat er graag voor over, doen dit werk met veel liefde, maar kunnen dit niet zonder jouw hulp! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.” Wil je helpen? Je bijdrage kan worden overgemaakt op bankrekening NL40INGB0668967463 ten name van Stichting Hokazo onder vermelding van Schenking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant