Bertran Kreekels. (Foto: Jeroen Engelen)
Bertran Kreekels. (Foto: Jeroen Engelen)

Kreekels: ‘Hoop dat de spelersgroep bij elkaar blijft’

Voetbal 1.199 keer gelezen

OSS | Bertran Kreekels is ook volgend seizoen trainer van O.S.S.’20. De Helmonder gaat dan zijn vijfde seizoen in bij de club. “De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid van beide partijen”, aldus het bestuur van de Osse voetbalvereniging. 

Kreekels is bezig aan zijn vierde seizoen op De Rusheuvel. In het eerste seizoen werd O.S.S.’20 kampioen in de Hoofdklasse B. Twee seizoenen later stond zijn ploeg met enorme afstand op de concurrentie bovenaan in de Derde Divisie zondag, maar omdat de competitie vanwege corona eerder werd stilgelegd, werd het kampioenschap geen feit. “Ik zie het in ieder geval niet meer gebeuren dat we dit seizoen de competitie nog hervatten. Als we in april al kunnen starten met groepstrainingen, ben ik in ieder geval heel blij”, aldus Kreekels.
De Helmonder zat vorige week om de tafel met het bestuur en beide partijen wilden graag met elkaar verder. Toch kon aan één voorwaarde niet worden voldaan. “Ik vind dat de spelersgroep ook achter een verlenging moet staan, maar in deze rare tijd konden de spelers niet bij elkaar komen. Toch ben ik blij dat we doorgaan. Er staat een goede, leuke en stabiele groep. De gesprekken met spelers moeten nog plaatsvinden, maar we kunnen alleen maar hopen dat deze selectie bij elkaar blijft.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant