Afbeelding
Advertorial

Overstappen door de lockdown?!

Algemeen 222 keer gelezen

Door de lockdown zit de gemiddelde Nederlander meer thuis dan ooit. Doordat men meer thuis zit, wordt men ook kritischer op de faciliteiten in de thuissituatie. In 2020 hebben er dan ook meer abonnements veranderingen plaatsgevonden dan in welk jaar dan ooit! Omdat het aantal overstappers momenteel ontzettend hoog ligt doen aanbieders van deze voorzieningen extra hun best om potentiële overstappers binnen te halen. Dit vertaalt zich in mooie overstap kortingen en overstap bonussen. Mede vanwege deze bonussen en kortingen is het juist nu een perfect moment om over te stappen. In deze blog geven we je enkele overstap tips waar je juist nu nog gebruik van kunt maken.

Overstappen van internetprovider

Doordat het grootste deel van Nederland thuis zit, is men enorm afhankelijk geworden van de internetverbinding. De internetverbinding zorgt ervoor dat je nog een beetje verbonden kunt blijven met de buitenwereld. Het is dan ook belangrijk om een goede en stabiele internetverbinding in huis te hebben. Deze internetverbinding wordt gebruikt om op te kunnen werken en daarnaast om contact te kunnen onderhouden met familie en vrienden. Als je momenteel regelmatig last hebt van een trage internetverbinding, dan is overstappen van internetprovider zeker geen slecht idee!

Overstappen van energieleverancier

Doordat er meer tijd in de woning wordt doorgebracht zal de energierekening gegarandeerd hoger uitvallen. Dit is duidelijk terug te zien in de stroom-en energierekening. Doordat men continu thuiszit staat de verwarming vaker aan en staan er gedurende dag meer elektronische apparaten aan. Het is daarom juist nu het moment om over te stappen van energieleverancier. Doordat het verbruik hoger ligt dan normaal, zal het overstappen naar een goedkopere energieleverancier dan ook aantrekkelijker zijn dan in ieder ander jaar. Het overstappen van energieleverancier kan niet alleen aantrekkelijker zijn door de potentiële lagere verbruikskosten. Omdat het aantal overstappers momenteel erg hoog ligt, bieden veel energie aanbieders speciale aanbiedingen. Deze energie aanbiedingen geven je bijvoorbeeld een sterk gereduceerd tarief of een mooie welkomstbonus! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant