Jordy van Boxtel.
Jordy van Boxtel.

Jordy van Boxtel hoofdtrainer van TOP zaterdag

Voetbal 3.039 keer gelezen

OSS | Jordy van Boxtel is volgend seizoen hoofdtrainer van TOP zaterdag. De Udenaar staat samen aan het roer met Jesper Brocks, die ook als voetballer actief blijft in dat team.

Van Boxtel is sinds afgelopen seizoen trainer van sv TOP 014. Het bevalt hem uitstekend bij de Osse club. “Het is een club waar ik uitstekend ben geholpen en waar ik goed contact heb met clubmensen, maar ook met ouders van de kinderen. Het voelt voor mij als een warm bad. Ik had al een goed gevoel toen ik vorig seizoen startte, maar het is me nog veel beter bevallen dan ik had verwacht.” Volgend seizoen blijft Van Boxtel actief bij de 014, maar gaat hij zich ook richten op de jongste jeugd. Vanuit zijn eigen bedrijf JVB (Jordies Voetbal Belevenis) geeft hij één keer per week training aan de jeugd van 5 tot 9 jaar. “TOP is een vereniging waar veel aandacht wordt besteed aan de jeugd. Het jeugdplan dat er ligt, ziet er goed uit. Ik vind het mooi dat ik daar onderdeel van uit mag maken. De komende tijd gaan we de puntjes op de i zetten hoe we het precies in gaan vullen.”

Hoofdtrainer
Naast zijn eigen bedrijf en TOP O14 komt er nog een taak bij in de voetballerij. Niet meer als hoofdtrainer van VOW -waar hij nu bezig is aan zijn zesde seizoen- maar bij TOP zaterdag. “Eerlijk gezegd had ik daar een maand of drie/vier geleden nooit over nagedacht. Na het nieuws dat ik stopte bij VOW hebben er meerdere clubs mij gebeld. Ook UDI’19 wilde me graag hebben als trainer voor O23. Ik heb echter nog geen TC2 en dat bleek toch volgens sommige bestuursleden de keiharde eis. Zonde, want ik was er als echte jongen van de club graag aan de slag gegaan. Maar getreurd heb ik niet, want ik was ook met TOP in gesprek en die plannen zien er goed uit. Het zaterdagelftal is een opleidingsteam voor de zondag en daar ligt een mooie uitdaging. Ik heb onlangs Jesper Brocks gesproken, een sympathieke jongen met voetbalkennis.” Het bestuur van TOP is blij met de keuze van Van Boxtel. “We zijn ervan overtuigd dat Jesper en Jordy TOP zaterdag volgend seizoen naar een hoger niveau kunnen brengen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant