Alzheimer Café Uden-Meierijstad weer open | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Alzheimer Café Uden-Meierijstad weer open

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het Alzheimer Café Uden-Meierijstad nodigt mensen met een dementie en hun directe relaties van harte uit om elkaar weer te ontmoeten. Ze organiseren kleinschalige bijeenkomsten, waarbij het lotgenotencontact en de uitwisseling van ervaringen met elkaar centraal staan. “Uiteraard onder begeleiding van deskundige en professionele gespreksleiders, zoals u van ons gewend bent. Op deze manier hopen wij onze doelgroep - de mensen met dementie en hun naasten - te bereiken en een veilige ontmoetingsplaats te kunnen bieden”, aldus de organisatie.

Alzheimercafé Uden-Meierijstad zal in het eerste halfjaar van 2021 de bijeenkomsten houden op elke derde dinsdag van de maand: 16 maart, 20 april, 18 mei en 15 juni.

Groepjes
Op deze avonden worden zowel in Uden als in Veghel gelijktijdig bijeenkomsten gehouden. Voorlopig kunnen er tien gasten per locatie worden ontvangen, gewerkt wordt met groepjes bestaande uit maximaal vijf personen.

Coronamaatregelen
De aanvangstijd en locatie zijn afhankelijk van de coronamaatregelen en worden met de bezoekers gecommuniceerd bij de bevestiging van de aanmelding.

Aanmelden
Vanwege de RIVM-richtlijnen is het nodig dat men zich aanmeldt voor de bijeenkomsten. Aanmelden bij voorkeur via mail noordoostbrabant@alzheimer-nederland.nl (graag met vermelding van telefoonnummer) of telefonisch via ONS welzijn: 088-3742525.

Meer berichten