Logo kliknieuws.nl/uden

Themabijeenkomst Café Brein Uden

  •   keer gelezen

UDEN | Zowel mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH) als hun naasten ervaren vaak gevoelens van angst, somberheid of verlies van vertrouwen in hun eigen functioneren of in de toekomst na het ontwikkelen van NAH. Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op 15 maart in Uden.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Niet aangeboren hersenletsel kan gevolgen hebben op verschillende gebieden van het functioneren, zoals bewegen (motoriek), denken (cognitie), emoties en gedrag. Ook het karakter van de getroffene kan veranderen. Tijdens deze themabijeenkomsten zullen de aanwezige psychologen ingaan op de oorzaken en gevolgen van deze problemen en geven zij tips en adviezen over hoe je hier mee om zou kunnen gaan.

Informatie
Café Brein Uden vindt plaats op maandagavond 15 maart van 19.30 tot 21.30 uur in MuzeRijk aan de Klarinetstraat 4. Om 19.00 uur is de zaal open. Voor Café Brein Uden-Veghel kun je je aanmelden via secretariaatthuiszorg@pantein.nl..

Café Brein
In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Meer berichten