Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Coen Boode.</p>

Coen Boode.

Gemeentesecretaris Coen Boode gaat gemeente Landerd verlaten

  •   keer gelezen

LANDERD | Gemeentesecretaris Coen Boode, gaat de gemeente Landerd verruilen voor een nieuwe werkgever. Boode (43) gaat per 1 mei aan de slag als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Oisterwijk. Het college van Landerd gaat op korte termijn bekijken hoe de taken van de gemeentesecretaris zullen worden ingevuld.

Burgemeester Bakermans beschrijft de scheidend gemeentesecretaris als een harde werker. Namens het college laat Bakermans weten: “De heer Boode heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Landerd. Hij heeft de organisatie in staat gesteld de vele ambities van Landerd te realiseren. We gunnen hem een mooie toekomst in een nieuwe gemeente.”

Mooie stap
Boode noemt zijn benoeming in Oisterwijk zelf als een mooie stap naar een nieuwe omgeving. “Hoewel ik nog niet klaar ben in Landerd, heb ik de kans gepakt om naar een andere gemeente te gaan.” Naast gemeentesecretaris is Boode bestuurslid van de Vereniging Brabantse Gemeenten. In de gemeente Oisterwijk volgt hij de onlangs overleden Ineke Depmann op. Zij werd het afgelopen half jaar vervangen door Marc Knaapen. Nog tot medio april blijft Coen Boode aan in Landerd. Het college gaat met de organisatie aan de slag om een passende invulling te vinden voor zijn taken.

Meer berichten