Meeters to go is te vinden bij het gebouw van Meeters aan de Hockeyweg.
Meeters to go is te vinden bij het gebouw van Meeters aan de Hockeyweg.

Nieuwe lunch afhaal- en bezorgservice IBN: Meeters to go

Zakelijk 996 keer gelezen

UDEN | Meeters to go, een nieuwe lunch afhaal- en bezorgdienst, is geopend vanaf 1 maart 2021. Meeters to go is onderdeel van Meeters, de vergaderlocatie van IBN in Uden. Via Meeters to go zijn broodjes, (maaltijd)salades, volledige lunches voor meerdere personen, yoghurts en smoothies nu ook beschikbaar voor thuis en op kantoor. 

Meeters to go wordt volledig uitgevoerd door de kandidaten van IBN in de werkleerlijn horeca/catering. Hier leren zij onder leiding van de eigen chef-kok het vak. Het doel is om na het werkleertraject klaargestoomd te zijn tot vakkracht in de horeca- of cateringbranche.

Bestellen
Meeters to go is te vinden bij het gebouw van Meeters aan de Hockeyweg 5 te Uden. Bestellingen zijn daar voor iedereen op te halen van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.00 uur. Op werkdagen vanaf 09.30 kan er bezorgd worden in de regio’s Uden, Oss en Veghel. Bestellen kan via meeterstogo.nl. De menukaart is veelzijdig en bevat ook enkele gluten- en lactosevrije, vegetarische en veganistische opties. Tijdens de openingsmaand is er een speciale aanbieding: gratis home made lekkernijen bij elke bestelling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant