Afbeelding

Ben jij de redacteur die ons team komt versterken?

Algemeen 280 keer gelezen

UDEN | Het leuke van de journalistiek? Geen dag is hetzelfde, je leert een hoop mensen kennen en er gaan deuren voor je open die anders gesloten zouden blijven! Iets voor jou?

De ene dag interview je een artiest in de gemeente Oss, een dag later zit je aan tafel met de wethouder van de gemeente Uden, donderdag ben je bij de opening van een nieuwe winkel in Veghel en vrijdag zit je in gesprek met een topsporter uit Cuijk of Boxmeer. Zomaar wat voorbeelden uit de agenda van een redacteur bij Uitgeverij Talvi. Nooit saai dus! We zijn ter versterking van ons team op zoek naar een redacteur (32 uur). Het werk is heel wisselend, de locatie ook. Je werkt namelijk voor alle vier onze weekbladen (Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel en De Maas Driehoek). Op deze manier leer je het gebied goed kennen en maak je kennis met veel mensen. Na een tijdje heb je dus een groot netwerk! Vind jij het leuk om mooie verhalen te schrijven en op zoek naar te gaan naar primeurs? Is het voor jou geen probleem om soms ‘s avonds een interview af te nemen? En vind jij het leuk om te fotograferen om zo een artikel nog krachtiger te maken? Reageer dan! Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan en je maakt deel uit van een leuk team.

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief met uitgebreid cv naar Uitgeverij Talvi ter attentie van Jeroen van der Horst: j.vanderhorst@uitgeverij-talvi.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant