Afbeelding

10-jarge Tinus zoekt een eigen huisje

Human Interest 580 keer gelezen

UDEN | Deze keer willen we jullie aandacht vragen voor een van onze FIV-katjes, Tinus is een rode kater geschatte leeftijd is 10 jaar en is al weer een jaar bij ons. Tijd dat Tinus een eigen huisje krijgt.

Tinus maakt de laatste tijd grote stappen vooruit in zijn socialisatie. Voor Tinus zou het fijn zijn als hij in een rustig huisje kan gaan wonen, Tinus houdt niet zo van drukte. Kleine kinderen zijn te onvoorspelbaar voor hem. Tinus mag alleen bij een ander FIV-katje geplaatst worden. Mail admin@hokazo.nl hier kunnen ze ook meer over Fiv-katjes uitleggen.

Hokazo nieuws
Bij Hokazo verblijven op dit moment een aantal FIV-katjes die wachten op een warm thuis. In de volksmond wordt FIV ook wel kattenaids genoemd, maar dat is niet terecht. FIV is vergelijkbaar met HIV bij mensen. En net als bij mensen kunnen katten met FIV ooit (vaak na vele jaren) aids krijgen, maar dit hoeft niet. FIV tast wel het afweersysteem van de kat aan, waardoor hij gevoeliger is voor infecties dan een gezonde kat. Met een beetje mazzel en goede zorgen, zoals goede voeding, kunnen FIV-katjes echter best oud worden. FIV is uitsluitend besmettelijk voor katten. Zoek je een lief maatje, denk dan ook eens aan een FIV-katje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant