Afbeelding

Heische Tip presenteert nieuwe kaart

Zakelijk 19 keer gelezen
ZEELAND - Het eetcafé van de Heische Tip heeft vanaf 1 april een nieuwe menukaart. Naast nieuwe gerechten, staat er een 3-gangenproeverij op de kaart. Dat wordt gevierd met de ‘Proeverijdagen’, waarmee gasten het menu gedurende een maand voor de helft van de prijs krijgen.

[image=298541]

De nieuwe kaart is nog niet helemaal compleet, maar kok Marianne Klein Poelhuis kan al wel een tipje van de sluier oplichten. “We serveren geroerbakte kip met mango en taugé in een Chili-ananas sausje en een vleugje gember, op een frisse salade met verse bladspinazie. Ook nieuw is de dichtgeschroeide zalmtartaar met bosui en teriyaki saus. Die wordt geserveerd op een frisse salade met taugé en wasabi-mayonaise en als finishing touch een garnalenkroketje. De trioburger, die bestaat uit drie miniburgers (Angus Beef), wordt op drie verschillende manieren geserveerd.”

Proeverijdagen
Naast de nieuwe menukaart introduceert de Heische Tip een 3-gangenproeverij. “Die kost 25 euro en is ook los te bestellen, als voor-, hoofd-, en nagerecht. In feite is het een verrassingsmenu, met binnen elke gang kleine gerechtjes”, legt Klein Poelhuis uit. De 3-gangen proeverij wordt van 20 februari tot en met 29 maart gevierd met de Proeverijdagen. “Gasten krijgen in die periode vijftig procent korting op het 3-gangen menu. Het kost dus geen 25 euro, maar 12,50 euro.”
Reserveren kan via (04 86) 45 14 58.

Openingstijden
Het eetcafé van de Heische Tip is op vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op www.heischetip.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant