Logo kliknieuws.nl/uden
<p>De naam van het park werd afgelopen zaterdag onthuld. Wethouder Maarten Prinssen knipte symbolisch een lintje door voor &eacute;&eacute;n van de nieuw gebouwde vakantiehuizen. Rechts eigenaar Rems Verbossen.</p>

De naam van het park werd afgelopen zaterdag onthuld. Wethouder Maarten Prinssen knipte symbolisch een lintje door voor één van de nieuw gebouwde vakantiehuizen. Rechts eigenaar Rems Verbossen.

(Foto: Hans Koster | Fotografie)

Vernieuwde De Pier Recreatie heet vanaf nu Sandberghe

  •   keer gelezen

UDEN | Kamperen op de Pier Recreatie? Het kan niet meer. Voortaan verblijf je een weekend of lange week op het luxe Sandberghe. Zelfde plek als eerst, aan de rand van de Maashorst. Maar een totaal ander park. En dus ook een andere naam.

Of hij het lastig vindt om afscheid te nemen van een naam die al 70 jaar bestond? “Nee”, zegt eigenaar Rems Verbossen resoluut. “De Pier Recreatie stond onder andere voor traditioneel kamperen. Je tentje of camper opzetten en klaar. Dat kan hier niet meer. We zijn 8 jaar terug als bedrijf een totaal andere weg ingeslagen. Daarbij zijn we ons gaan richten op gezinnen die rust, ruimte, avontuur én luxe zoeken in eigen land. We hebben intussen álles aangepakt. De indeling, de wegen, de gebouwen, het meubilair, het groen. Alles ademt De Maashorst nu. Het laatste wat we nog moesten doen, was het veranderen van de naam.”

Naam
De nieuwe naam werd zaterdag onthuld: Sandberghe. De naam is een knipoog naar de grootste stuifduinen van Europa, waar het bedrijf letterlijk tegenaan leunt: Bedafse Bergen. Het park is opgedeeld in een deel met bosvilla’s, een deel met luxe lodgetenten, waarvan de grootste 158 m2 groot is, en de laatste aanwinst: het deel met Heydehuizen. Dat zijn riante houten vakantiewoningen, al dan niet op palen, met uitzicht op de hei, een houten speeltuin die door een architect is ontworpen en een sauna voor de deur.

Lees meer in het Udens Weekblad van aankomende woensdag.

Meer berichten