Logo kliknieuws.nl/uden
<p>De voorbereidingen voor de vakantiekrant.</p>

De voorbereidingen voor de vakantiekrant.

Nieuwe vakantiekrant en website van Stichting Goeie Reis

  •   keer gelezen

UDEN | Heel Nederland, van jong tot oud, kan bijna niet wachten totdat we weer een dagje uit of een paar dagen op vakantie kunnen. Maar Nederland is nog niet zover om het ‘oude normale leven’ op te pakken. Om alvast een stip aan de horizon te kunnen plaatsen, heeft Stichting Goeie Reis! net voor de Paasdagen een nieuwe vakantiekrant uitgegeven en de nieuwe website live laten gaan. Op deze manier kunnen de vakantieplannen dit jaar onder de paasboom gemaakt worden in plaats van eind vorig jaar onder de kerstboom.

Teddy Thenu van de stichting geeft aan: “Er is gekozen voor een duidelijke en overzichtelijke website. We hopen dat senioren ook zelf op hun computer of tablet de informatie over onze vakanties en dagtochten op kunnen gaan zoeken.” In het afgelopen jaar heeft digitalisering een vlucht genomen. We vergaderen online en volgen het nieuws digitaal. “Veel senioren hebben, soms noodgedwongen, geoefend om met de computer of een tablet om te gaan. Diverse opa’s en oma’s hebben geleerd hoe ze kunnen videobellen en weten zich steeds meer en beter digitaal te redden. We hopen dat deze groep ons gaat vinden via onze nieuwe website: www.goeie-reis.nl“, aldus Teddy. “En mocht dat niet het geval zijn dan is er onze nieuwe vakantiekrant met informatie.”

Data
Stichting Goeie Reis! hoopt in mei te kunnen starten, maar heeft voor de zekerheid voor de eerste vertrekdata ook ‘schaduwdata’ geprikt, want niemand weet hoe snel de corona maatregelen worden losgelaten en wanneer we daadwerkelijk op pad kunnen. “We hebben leuke nieuwe bestemmingen, voornamelijk in Nederland maar ook Duitsland staat in ons programma. Voor wie het prettiger vindt om een dagje weg te gaan zijn er boottochten, bezoeken aan musea of een bezoek aan een evenement. De hele vakantie of dag uit wordt door ons compleet verzorgd”, vult Teddy aan.

Vakantiekrant
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast genieten van vakantie voorpret? Vraag dan de vakantiekrant aan op 06 304 44 004 of via de website www.goeie-reis.nl.

Stichting
Goeie Reis! is een stichting die zich inzet voor het welzijn van ouderen en organiseert reizen en dagtochten voor senioren, die geen aansluiting (meer) hebben bij een reguliere vakantie of dagtocht.

Meer berichten