Logo kliknieuws.nl/uden

Avond4daagse Zeeland, toch weer die medaille verdienen?

  •   keer gelezen

ZEELAND | Dat de Zeelandse Avond4daagse voor de tweede keer niet door gaat, dat kan niet vindt de organisatie. Wandelen is tenslotte gezond én gezellig. De Zeelandse organisatie heeft daarom besloten om aan te sluiten bij de nieuwe versie van de KNWB Avond4daagse Home Edition. Tussen 29 maart en 30 juni kies je twee weken, waarbinnen je vier dagen gaat wandelen.

Dat kan overdag of ‘s avonds en zelfs in het weekend, als je je maar houdt aan vier keer wandelen binnen 2 weken. Dat is de uitdaging. Je kunt met een vriendje of vriendinnetje lopen, of met het hele gezin. Iedereen moet zich wel aan de regels van het RIVM houden. Natuurlijk is er dan na afloop die felbegeerde medaille. Je kunt je aanmelden via de website www.avond4daagsezeeland.nl. Na aanmelding krijg je als deelnemer toegang tot een daarvoor speciaal ontwikkelde app. Deze app maakt routes vanaf een door jou te bepalen adres en door jou te bepalen afstand die je wilt lopen. Je kunt kiezen tussen 2,5 5 of 10 km.

Medaille
Als je binnen 2 weken de vier routes hebt gelopen, geeft de app automatisch een seintje dat je de vierdaagse hebt volbracht en een medaille hebt verdiend. De organisatie zorgt dan dat die medaille bij jou thuis wordt afgeleverd. Het inschrijfgeld van 6,50 euro, inclusief medaille, betaal je aan de KNWB. Zij hebben alle kosten rondom de organisatie van de digitale editie 2021 in deze prijs meegenomen.                                            

Meer berichten