Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Caroline van den Elsen.</p>

Caroline van den Elsen.

(Foto: Ronald Goudberg)

Caroline van den Elsen nieuwe burgemeester van Boekel

  •   keer gelezen

BOEKEL | Caroline van den Elsen (51) uit Eerde wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Boekel. In een besloten raadsvergadering gisteravond werd het besluit genomen over de aanbeveling aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Van den Elsen woont samen met haar partner en twee zoons al bijna haar hele leven in het dorpje Eerde. Al op jonge leeftijd werd ze politiek betrokken bij de lokale partij Democratisch Dorpsbelang  en na 8 jaar in raad en commissies, vanaf 2008 tot 2014 wethouder bij de gemeente Veghel. Ze was eindverantwoordelijke voor diverse beleidsterreinen, waaronder Financiën en Personeel & Organisatie. De afgelopen 6 jaar is zij werkzaam geweest in een directiefunctie binnen het sociaal ontwikkelbedrijf IBN. Haar kracht ligt daar in het richting geven, inspireren en enthousiasmeren van de medewerkers.

Als het aan de raad ligt, wordt Caroline van den Elsen op 1 juni van dit jaar geïnstalleerd als eerste burger van de gemeente Boekel. De gemeenteraad meent met haar een burgemeester te hebben binnengehaald, die van aanpakken weet, slagvaardig is en tegelijkertijd een burgemeester die graag meedoet, geniet en tussen de mensen staat. Een burgemeester die het belangrijk vindt om samen te werken aan een optimaal sociaal en maatschappelijke sfeer. Haar motto ‘Samen de schouders er onder zetten’ sluit aan bij de Boekelse mentaliteit.

Meer berichten