Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op <a href="//www.fightthebattle.nl">www.fightthebattle.nl</a>.</p>

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.fightthebattle.nl.

Zeelandse schrijft boek over burn-out: ‘Burn je burn-out’

  •   keer gelezen

ZEELAND | Het boek 'Burn je burn-out - Hoe ik er sterker uitkwam' van Daniek van de Schans (28) uit Zeeland is een persoonlijke vertelling van haar ervaring met een burn-out en chronische klachten. Aan de hand van een tienwekenplan helpt ze lotgenoten met het accepteren van zichzelf. Het gezondheidsboek wordt sinds vrijdag 9 april uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

"Burn je burn-out is het verhaal achter mijn ervaring met pesten, burn-outklachten en chronische vermoeidheid", vertelt Daniek. "Deze dingen hebben mij gebracht tot waar ik nu wil zijn. Ik wil mensen helpen om hun ware zelf te vinden, mentale hindernissen te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en geluk te vinden in hun dagelijks leven. Op verschillende momenten in mijn leven bleef ik terugkomen op dezelfde twee vragen: ‘Wat wil ik echt?' En ‘Hoe kan ik mijn leven terugkrijgen met chronisch klachten?' Ik neem je een stukje mee naar mijn eigen ervaringen in mijn leven en naar het behandeltraject bij het revalidatiecentrum." Ze hoopt dat dit boek en haar verhaal kunnen dienen als inspiratiebron. "En dat je in gaat zien dat je goed bent zoals je bent."
        
Daniek heeft in 2019 ‘Fight The Battle' opgericht. Ze weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Gezondheid kreeg voor Daniek een andere definitie toen ze zelf te maken kreeg met mentale problemen door altijd maar te willen streven naar het ‘perfecte' plaatje en willen voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij. Het boek is te koop voor 23,50 euro.

Meer berichten