Afbeelding

Vriendelijke Kishan is op zoek naar een nieuw baasje

Human Interest 227 keer gelezen

UDEN | Deze vriendelijke zwart witte reus is Kishan, geboortedatum is 16 april 2010. Zijn baasje kon niet meer voor hem zorgen.

Kishan is een mensenkat, is verslaafd aan knuffels en wil bij je zijn. We plaatsen hem alleen bij mensen die veel thuis zijn, zodat ze hem voldoende tijd en aandacht kunnen geven. Kishan is wel stressgevoelig, van kleine kinderen en andere katten wordt hij heel onrustig. We plaatsen hem alleen zodat hij zo min mogelijk stress ondervindt. Kishan moet zijn verdere leven onderhoudsvoer voor zijn blaas. Daarom moet er ook een goed afgezette tuin zijn zodat je ook zijn plasgedrag in de gaten kan houden. Interesse? Mail naar dierenasiels@hokazo.nl..

Hokazo nieuws
De angst van menig baasje: je hond ontsnapt op een onbewaakt ogenblik, is nergens meer te vinden. Je kat komt niet voor het avondeten en is de volgende ochtend nog spoorloos. Als bezorgde eigenaar doorzoek je natuurlijk meteen de omgeving. Daarnaast is het belangrijk om contact op te nemen met regionale dierenasiels. Voor dierenopvangcentrum Hokazo kijk je op www.hokazo.nl/vermissing. Je kunt ook de dierenambulance van Hokazo (tel. 06 53 707 111) en de gemeente bellen. Deze laatste haalt dieren op die onverhoopt zijn aangereden en overleden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant