Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Henk Lunenburg
FOTO’S

De terrassen zijn weer open, drukte in het centrum

  •   keer gelezen

UDEN | De terrassen zijn sinds vandaag weer open, en daar maakten velen in het centrum van Uden gebruik van. De meeste terrassen, die allemaal netjes volgens de regels ingericht waren, zaten vol met mensen die genoten van hun drankje en de zon.

Op de Nieuwe Markt stonden al veel mensen te wachten voordat het 12.00 uur was, in de hoop een plekje te kunnen bemachtigen. Ronald Verwegen, mede-eigenaar van Ons Caffeej, moest tussen 12.00 en 18.00 uur toch wat mensen teleurstellen. “We zitten vandaag helemaal vol met reserveringen, en de komende dagen ook nog. Als het wat minder weer wordt kunnen wij onze luifels uitschuiven, dus ons terras blijft zeker open!” Ook bij restaurant Cusco zijn ze blij. “Je ziet ook dat het op deze manier gewoon kan, alles op anderhalve meter. Heel fijn dat we weer mogen.”

Overigens was het ook druk bij de winkels in het centrum. Deze zijn sinds vandaag ook weer te bezoeken zonder afspraak. In het centrum werden nog extra stickers op de grond geplakt, waarop de looproute te volgen is.

Meer berichten