Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Bianca van den Broek

‘We zijn het visitekaartje van een onderneming’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Een overname die voor alle partijen een meerwaarde oplevert – daar kun je alleen maar van dromen. Voor Liminco Schoonmaak werd het onlangs werkelijkheid. Het Udense Selectclean nam het bedrijf van Willy van Lieshout over, met behoud van alle medewerkers. Locatiemanager Edward Bevers heeft zin in de nieuwe uitdaging. “We bouwen onze band met Veghel verder uit.”

Edward legt uit dat Willy de pensioengerechtigde leeftijd nadert en het rustiger aan wilde doen. “Maar een opvolger voor zijn bedrijf was er niet. En een overname wilde hij alleen als het voor zijn personeel goed geregeld zou worden. Voor ons was de keuze voor Liminco logisch: het is een kleinschalig bedrijf dat erg betrokken is bij de medewerkers en klanten. Precies zoals we zelf ook graag ondernemen.”

Visitekaartje
Klanten gaan weinig merken van de overname, en de veranderingen die er zijn, komen de dienstverlening alleen maar ten goede. Edward: “We zijn een modern bedrijf dat met de tijd meegaat. Materialen, middelen, mensen… We doen er alles aan om het visitekaartje te zijn van het bedrijf waar we actief zijn. Dat is een taak die we heel serieus nemen. Daarom zijn we ook graag zichtbaar aanwezig op de werkvloer, omdat we het contact met de klant zien als een van de belangrijkste onderdelen van ons werk.”

Band met Veghel
Selectclean is specialist in schoonmaak, glasbewassing en specialistische reiniging. De hoofdvestiging is in Uden; daarnaast heeft Selectclean nog een locatie in Wijchen. Aan het roer staan zakenpartners Bart Sanders en Edward Bevers (die over tientallen jaren ervaring in het vak beschikt). Edward: “We werken graag lokaal, vanwege de korte lijnen met onze klanten. Ik vind het heel mooi dat we nu in Veghel gevestigd zijn, een werkgebied waar we al geruime tijd dagelijks actief waren. Dat we onze band met Veghelse bedrijven nu verder uitbouwen, is een heel mooie uitdaging waar we met zijn allen erg naar uitkijken.”

Meer informatie op: selectclean.nl.

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad.

Meer berichten