Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Henk Lunenburg

Al zo’n 100 wandelaars deden alternatieve Vierdaagse

  •   keer gelezen

UDEN | Ook dit jaar vindt er weer geen Avond4daagse plaats in Uden. De organisator van dit evenement, Stichting Schoolsport Uden, baalt daar enorm van maar heeft een alternatief gevonden voor de wandelliefhebbers: de vierdaagse home-edition. Vorig jaar bood de Stichting Schoolsport Uden deze mogelijkheid reeds aan en maakten maar liefst 653 volwassenen, maar vooral kinderen, daar gebruik van.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om deel te nemen. Vanaf de start van de home-edition, 1 april, hebben al zo’n 100 wandelaars meegedaan. Heb jij ook interesse mee te doen, dan kun je je nog steeds inschrijven en wel tot 30 juni. Je wandelt op vier dagen, welke je zelf bepaalt. Je kunt daarbij kiezen uit drie afstanden, de 2,5 - 5 of de 10 km. Je start steeds vanuit huis via een app, die je kunt gebruiken na aanmelding. De vier wandelmomenten dien je binnen een tijdsbestek van twee weken gelopen te hebben. Natuurlijk ontvang je ook de echte Vierdaags medaille, die mensen van de Stichting Schoolsport Uden bij je thuis bezorgen. Het inschrijfgeld bedraagt 6,50 euro.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van de KWBN, de Koninklijke Wandelbond Nederland: www.avond4daagse.nl/deelmers/avond4daagse-home-edition.

Meer berichten