Afbeelding

'Uden laat van zich horen' in Markant

Muziek 62 keer gelezen
UDEN - In Markant Uden vindt zondag 22 februari vanaf 11.30 uur het evenement ‘Uden laat van zich horen’ weer plaats. Er zijn optredens van 28 bands, koren, pianisten, gitaristen, harpisten, orkesten en veel meer. Van Klassiek tot modern, gewoon mooie en gezellige muziek. Muziek voor en door Udenaren.

[image=267479]

Uden laat van zich horen is een gezellig evenement waar jong en oud kan genieten van diverse muziekstijlen. In de theaterzaal treden op Love4music, Harpeggio’s, Adaja, La Vita, Gentlemensagreement, Gitarando, Mistral, Frappant, Stan Verstegen, Sprightly. In de foyer zijn te zien Black Cherries, Annemieke Vendelmans, VARIOZO, Joe Hoosein, Suheyla en haar band, Big Band MIK, Hannemanne, Panasch, Old Swingband. In de evenementenzaal spelen popkoor Noiz, Gezelligheidskoor Uden, Koor Zonder Noten, Seniorenorkest Uden, Team Rocket, DOB en de Udense Bigband.
In totaal treden 600 mensen op en zijn er drie presentatoren: Teddy Thenu, Niels van Dalsum en Bart Krijnen. Ter afsluiting wordt er om 17.30 uur door alle deelnemers een lied onder begeleiding van de Udense Bigband gezongen. De toegang is gratis

[image=267474]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant