Lijsttrekker en (kandidaat-)wethouder Gijs van Heeswijk.
Lijsttrekker en (kandidaat-)wethouder Gijs van Heeswijk.

Jong Uden gaat verder als Jong Maashorst

Algemeen 947 keer gelezen

UDEN | De lokale partij Jong Uden heeft in aanloop naar de verkiezingen voor de gemeente Maashorst in november besloten door te gaan onder een nieuwe naam: Jong Maashorst.

Jong Uden werd in 1997 opgericht door inwoners die zich met een frisse blik wilden inzetten voor de toekomst van Uden. Lijsttrekker en (kandidaat-)wethouder Gijs van Heeswijk: “De partij Jong Uden is opgericht voor álle inwoners van de gemeente Uden. De drie kernen kwamen ook zichtbaar terug in ons logo en kleurgebruik. Met de nieuwe gemeentenaam Maashorst, is het dan ook een logische stap om onze naam te wijzigen en door te gaan als Jong Maashorst. Wij zijn er ook nu weer voor alle inwoners van de gemeente Maashorst.”

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 22 mei is ook het nieuwe logo van Jong Maashorst onthuld. De gelijkmatige zeshoek met zes gekleurde hoekstenen, geven de zes kernen weer waar Jong Maashorst zich voor gaat inzetten. Als enige partij in de gemeente heeft Jong Maashorst vernieuwing statutair vastgelegd, vandaar de naam JONG Maashorst. Bij de partij kun je maximaal twee termijnen aanblijven als raadslid of als wethouder. Daarna maak je plaats voor nieuwe mensen met een frisse blik. Deze kernwaarde blijft behouden binnen de partij Jong Maashorst.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant