Het centrum van Uden.
Het centrum van Uden. Foto: Henk Lunenburg

Op zoek naar zomeroutfit of lunchen tijdens koopzondag in het hart van Uden

Algemeen 486 keer gelezen

UDEN | Wil jij de nieuwe zomerdecoratie in het Udense centrum eens live zien tijdens het shoppen? Dat kan naast de normale openingstijden van de winkels ook aankomende zondag tijdens koopzondag.

Vorige week zijn de overspanningen in het centrum en de boom op de Promenade versierd met lampionnen, paraplu’s en kunstbloemen in allerlei fleurige kleuren. De decoratie is geleverd door dezelfde leverancier die de sfeerverlichting verzorgt tijdens de decembermaanden. De zomerdecoratie hangt er nog de hele zomer, tot en met begin september.

Alle ondernemers staan met open armen te wachten op jouw komst. Gastvrij, en op gepaste afstand. Geniet van een uitgebreide lunch of verwen jezelf met een hippe zomeroutfit. Om te winkelen, hoef je niet te reserveren. En wil je lekker wat komen eten en drinken, alle terrassen zijn voor je geopend. Een tafeltje reserveren kan ook bij de ingang van jouw favoriete café of restaurant.

Er wordt nog altijd rekening gehouden met de maatregelen en hygiënevoorschriften van het RIVM. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant