Hans Cooke als speler van DUNO Doorwerth.
Hans Cooke als speler van DUNO Doorwerth. Foto: Gerno de Haas

Selectie SIOL krijgt verder gestalte met komst vier nieuwelingen

Voetbal 2.084 keer gelezen

KATWIJK | De selectie van vierdeklasser SIOL voor het nieuwe seizoen begint verder vorm te krijgen. Opvallend is de komst van Hans Cooke, die overkomt van MASV en jarenlang in de hoofdklasse heeft gespeeld. Kagan Karankaya en Onur Zivali zijn andere nieuwelingen in de selectie van coach Dinand van Haren.

Karankaya komt over van WSC Waalwijk, terwijl Zivali terugkeert na een periode bij Germania. Verder maakt Thomas van Boekel de overstap vanuit de jeugd. Daarmee komt het aantal nieuwe gezichten in de SIOL-selectie op tien. Bijzonder is de komst van Cooke. De centrale verdediger (28) genoot zijn opleiding bij Go Ahead Eagles en was zeven seizoenen actief bij DUNO Doorwerth alvorens hij vorig jaar overstapte naar MASV. “We zijn blij met al onze nieuwe spelers, waarbij er een paar bij zijn met de nodige ervaring. De ambities zijn er om met deze groep mee te doen om promotie naar de derde klasse”, aldus Van Haren.
Raphael Letemahulu, Yassin Boussif, Willem de Haan, Dylan Jansen, Loyd Joegen, Dani van Dreumel (allen lager elftal) en Bryan Bokma (Veritas) stoppen bij SIOL 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant