Informatiepunt Digitale Overheid helpt je bij al je vragen

  •   keer gelezen

UDEN/VOLKEL | Heb je vragen over de overheid? In de bibliotheek kan het Informatiepunt Digitale Overheid je verder helpen.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer via internet. Bijvoorbeeld zorgtoeslag aanvragen. Werk zoeken, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen, of een afspraak maken bij de gemeente. Daarvoor moet je wel kunnen omgaan met een computer, en een DigiD kunnen aanvragen. Heb je bij dit soort vragen hulp nodig? Kom dan langs bij het Informatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek Uden. Het Informatiepunt in bibliotheek Volkel opent vrijdag 11 juni. Hulp is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bieb.

Werkwijze
Veel mensen vinden het lastig om via internet overheidsinformatie te vinden en in te loggen met een DigiD. Maar als je eenmaal weet hoe het werkt via de computer, is het misschien minder moeilijk dan je eerst dacht. Vaak heb je dan ook sneller antwoord. Soms zelfs meteen. Het informatiepunt is in Uden geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur, en in Volkel op maandag 18.30 tot 19.30 en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten