Zomerwandeling ‘Buiten je Boekje’ langs leuke plekken

  •   keer gelezen

UDEN/LANDERD | De zomer staat voor de deur en we staan te popelen om er op uit te gaan. Daarom houden de bibliotheken Uden en Landerd in samenwerking met diverse partners op zondag 20 juni onder de noemer Buiten je Boekje een zomerwandeling. 

Op vier plekken tijdens de wandelroute maken deelnemers kennis met onze partners. De burgemeesters van zowel Uden als Landerd zullen het evenement openen en ook iets voorlezen. Verder kun je de brandweer ontmoeten, is er een creatieve workshop verzorgd door Kunst & Co Uden en ook IVN is aanwezig. 

De wandeling is ongeveer 7 kilometer. Start- en eindpunt is de horecagelegenheid De Boshut bij Charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Bij de pop-up bibliotheek kunnen deelnemers hun routekaart ophalen. Ook aan de kinderen is gedacht, met een leuke activiteit en beloning bij de finish.

Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn er vier momenten om te starten. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via de website www.nobb.nl. Deelname kost 5 euro per persoon en is inclusief koffie/thee met wat lekkers, een creatieve workshop en een versnapering onderweg. Kinderen tot en met 12 jaar lopen gratis mee, inschrijven verplicht. 

Naast de wandeling in Uden is er ook een zomerwandeling op zondag 27 juni in Meijerijstad (De Vresselse Hut) en op zondag 4 juli in Oss (Geffense Plas).

Meer berichten