<p>Het wordt de allereerste editie van het Oktoberfest an der Noordkade.</p>

Het wordt de allereerste editie van het Oktoberfest an der Noordkade.

Grootste Oktoberfeest van de regio op De Noordkade met ‘alles erop en eraan’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het grootste Oktoberfeest van de regio strijkt op zaterdag 30 oktober neer op de Noordkade in Veghel. Onder de naam Oktoberfest an der Noordkade wordt er een ode gebracht aan het bekendste volksfeest van Duitsland.

In het diepste geheim zijn De Noordkade en Festivalleiter Ties van Dooren bezig geweest met het organiseren van een Duits volksfeest op De Noordkade. Vorig jaar had de eerste editie al plaats moeten vinden, maar toen gooide corona roet in het eten. “We zijn geduldig gebleven en ontzettend blij dat het nu door kan gaan. Op zaterdag 30 oktober gaan we helemaal los op het grootste Oktoberfest van de regio. Het wordt een grote Duitse Party die zijn weerga niet kent met alles erop en eraan. Denk aan Duitse volksmuziek, pullen bier, bratwursten, Dirndls en Lederhosen. De Noordkade wordt omgetoverd tot een heuse Duitse biertempel”, vertelt Van Dooren.
Optredens zijn er van Helene Fischer Tribute, Beck & Bauer, Papa Lauda, Immer Hansi en Hitmaestro.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is om 19.00 uur officieel van start gegaan. “Jetzt geht’s los. Für weitere Informationen siehe: www.oktoberfest-veghel.nl”, besluit Van Dooren, of check de Facebookpagina.
Oktoberfest an der Noordkade begint op zaterdag 30 oktober om 15.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Tickets zijn per tafel van 4, 6 en 8 verkrijgbaar. Wees er snel bij, want het kan wel eens rap gaan.

Meer berichten