Afbeelding

Geldautomaten bij Rabobank in Uden weer beschikbaar

Algemeen 2.957 keer gelezen

UDEN | De geldautomaten bij Rabobank aan de Promenade 75 in Uden zijn vanaf donderdag 1 juli weer tijdens openingstijden van het kantoor beschikbaar. Het betreft automaten om te pinnen en briefgeld te storten.

Op 1 januari 2019 is een mega-operatie in gang gezet, waarbij de automaten in Nederland van Rabobank, ABN AMRO en ING uiteindelijk allemaal hetzelfde uiterlijk (geel) en dezelfde naam krijgen: Geldmaat. Met dit netwerk blijft contant geld voor iedereen voldoende beschikbaar en wordt de uiteindelijke dekking fijnmaziger dan voorheen. Geldmaat bepaalt waar de gele automaten uiteindelijk komen te staan. De Nederlandsche Bank (DNB) ziet erop toe dat er een juiste spreiding is van automaten over Nederland.

Heropening Promenade
De Nederlandsche Bank heeft aangegeven dat er in Uden op dit moment onvoldoende voorzieningen omtrent contant geld zijn. Daarom worden op donderdag 1 juli de geldautomaten bij Rabobank aan de Promenade 75 tijdens openingstijden van het kantoor (tussen 09.00 en 17.00 uur) weer beschikbaar gesteld. Het betreft automaten om te pinnen en briefgeld te storten, niet voor muntgeld.

Storten en opnemen muntgeld
Voor het storten en opnemen van muntgeld heeft Geldmaat in een groot aantal Gamma en Karwei bouwmarkten muntautomaten geplaatst. In de maand juli worden deze gefaseerd in gebruik genomen. In Uden zijn de muntgeld faciliteiten uiterlijk eind juli beschikbaar in de Karwei aan de woonboulevard. Zodra de muntautomaten geopend zijn, zijn ze eenvoudig te vinden via de locatiewijzer op geldmaat.nl. Je filtert vervolgens op Geldmaat munten opnemen of munten storten om de beschikbare locaties te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant