Afbeelding

Zeemanskoor HaveNloos gaat weer repeteren

Algemeen 873 keer gelezen

UDEN | Zeemanskooi HaveNloos Uden vangt weer aan met repetities in Eigen Herd. Inmiddels zijn we ruim 1,5 jaar verder nadat Zeemanskoor HaveNloos Uden door Corona, evenals veel andere zangkoren, de repetities alsmede optredens met pijn in het hart moest opschorten.

Zeemanskoor HaveNloos Uden werd in 2018 opgericht omdat samen zingen nou eenmaal een uitstekende en sociale manier is om je op een positieve wijze te uiten. ‘Samen’ betekent in dit geval dat het koor bestaat uit een hechte groep van 28 bemanningsleden, (het is een mannenkoor). Regelmatig komen inmiddels vanuit de samenleving sterke geluiden dat ‘we’ er weer aan toe waren/zijn om samen te gaan zingen, en naar een gezellig optreden van HaveNloos te luisteren. Bijvoorbeeld de wat oudere fans in verzorgingstehuizen hebben karakteristieke bezigheden nodig zoals bijvoorbeeld het participeren in een gezellige muzikale middag, waarbij ze kunnen weg mijmeren of meezingen met de karakteristieke shanty’s die het koor presenteert.

Optreden
Vanaf 6 juli begint Zeemanskoor HaveNloos weer met de repetities. Ze verwachten na wat oefening ook weer snel weer te kunnen gaan optreden. De zangers hebben iedereen erg gemist en het publiek in het bijzonder. Ze hopen jullie binnenkort aldus wederom te mogen begroeten in de Eigen Herd of elders waarbij ze een optreden zullen verzorgen.
Het koor geeft daarbij wel aan dat er inmiddels weer wat boekingen zijn dus wil jij binnenkort ook genieten van Zeemanskoor HaveNloos Uden neem dan tijdig contact op met secretaris Vincent Tonies via Vincent.tonies@kpnmail.nl. Ook heeft het koor nog wat plaatsen vrij. Ze repeteren elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het activiteitencentrum Eigen Herd In Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant