Afbeelding

‘Harpeggio’s’ laten van zich horen

Muziek 86 keer gelezen
UDEN - Markant Uden opende zondag voor de tweede keer haar deuren voor het evenement ‘Uden laat van zich horen’. Tijdens deze dag kregen vele amateurkunst beoefenaars de kans om van zich te laten horen. Van koren tot swingende popband, van klein ensemble tot complete bigband er was voor elk wat wils. Ook het harpensemble van MIK-Uden, de Harpeggio’s verzorgde een optreden.

[image=302258]

In de grote zaal van theater Markant kon het publiek luisteren naar een divers programma waarin klassieke muziek en hedendaagse nummers elkaar afwisselden. Verrassend was de opening met het nummer Royals van Lorde.
Het ensemble bestaat op dit moment uit acht enthousiaste harpleerlingen en heeft al verschillende hoogtepunten op haar naam staan. Dit seizoen hebben ze hun medewerking verleent bij een benefietconcert ten bate van de voedselbank en recent waren ze ook te horen in theater Markant tijdens de ‘Avond van het leven’ waarbij de opbrengst onder andere naar het KWF ging. Voor dit laatste optreden werd het ensemble zelfs voorzien van een nieuwe outfit, mogelijk gemaakt door de vader van een van de ensemble leden: Frank Sjoerdsma. Uiteraard is het ensemble daar heel erg blij mee! De Harpeggio’s staan onder leiding van harpdocente Renske de Leuw.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant