Afbeelding

Hemelrijk genomineerd als ‘beste leerbedrijf’

Zakelijk 33 keer gelezen
VOLKEL - BillyBird Park Hemelrijk in Volkel is door Kenwerk genomineerd voor de titel 'Leerbedrijf van het Jaar 2015 Recreatie’. De andere twee kanshebbers zijn Kennemer Duincamping Bakkum in Castricum e Landal Aelderholt in Aalden. De bekendmaking van de winnaar ‘Leerbedrijf van het Jaar 2015 Recreatie’ vindt plaats op dinsdag 10 maart tijdens het sector event ‘werken in de recreatie: leuk, fit en vitaal’.

[image=284933]

Een speciale commissie heeft de genomineerde leerbedrijven onlangs bezocht om van de ondernemer, medewerkers en leerlingen te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar van de prijs maakt. De criteria die gehanteerd werden zijn betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van een ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.
In Nederland werken onderwijs en bedrijfsleven samen aan goed voorbereidend en middelbaar beroepsonderwijs. Leerbedrijven, scholen en leerlingen vervullen daarbinnen elk hun eigen rol. Kenwerk vormt de verbindende schakel tussen al deze partijen. De commissie die het Leerbedrijf van het Jaar 2015 kiest, bestaat uit vertegenwoordigers van de sociale partners, het onderwijs, winnaar Leerbedrijf van het Jaar en Kenwerk. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de recreatiesector hebben onder de aandacht te brengen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant