Foto: Joris Bisschops
Foto: Joris Bisschops

Ticketverkoop FestyLand van start, Volkels festival slaat een andere weg in

Algemeen 1.611 keer gelezen

VOLKEL | Om 10.00 uur ging de ticketverkoop van het Volkelse festival FestyLand van start. Het festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober, en de organisatie heeft gekozen voor een nieuwe vorm.

Al in 2019 werd aangekondigd dat FestyLand een andere weg in zou gaan slaan. Na 2 jaar zet de organisatie deze veranderingen verder door. Beide dagen zullen een duidelijkere scheiding en een ander thema mee krijgen. Vrijdag gaat verder als ‘FestyLand – LIVE’ en zaterdag als ‘FestyLand – FIËSTA’. De vrijdag wordt gevuld met livemuziek, pop, tributes en andere vrolijke klanken, en zaterdag ligt het accent op pop, dance, 90’s, R&B, feestmuziek en hiphop.

Heerlijk Hemelrijk Festival
Op zondag 10 oktober kan de hele familie terecht op Billybird Park Hemelrijk tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival. De Jupiler Live Stage wordt deze dag omgebouwd tot Tribute Walhalla. The Pub en Ballsroom hebben op zondag dezelfde insteek als tijdens FestyLand en in de Desperados wordt gehost door de mannen van het populaire STUK TV. Ook zijn er diverse Fun Zones verspreid over het terrein met springkussens en ander vermaak voor de allerkleinsten.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant