De eerste editie was met zo'n 20 deelnemers al een succes.
De eerste editie was met zo'n 20 deelnemers al een succes.

Proef gerechten bij ‘Mellepark Kookt! de zomer op je bord’

Algemeen 1.005 keer gelezen

UDEN | Een première in Ontmoetingspark Mellepark afgelopen donderdag: ruim 20 gasten dineerden samen tijdens ‘Mellepark Kookt!’. De vrijwillige keukenbrigade met gastchef Amina zette een Marokkaanse maaltijd op tafel.

De vrijwillige keukenbrigade bestaat uit enthousiaste buurtbewoners met een passie voor koken. Samen leren en inspireren zij elkaar, en koken de maaltijd van de avond in de gloednieuwe, professionele keuken.

Aanschuifdiners
De donderdagavond aanschuifdiners in de maand juli staan in het teken van vakantie: ‘de zomer op je bord’. De deelnemers maken een culinaire reis langs verschillende landen met elke week een andere bestemming. Voor aankomende donderdag 8 juli staat de Surinaamse keuken op de kaart. Deze avond wordt er een een tweegangendiner geserveerd voor een zomerse prijs van 7,50 euro per persoon.

Aanmelden
‘Mellepark Kookt! de zomer op je bord’ is met medewerking van de wijkondersteuner Melle, de wijkwerkers van OnsWelzijn en een financiële bijdrage uit het Udenfonds van start gegaan. Iedereen die zin heeft is hierbij welkom op de donderdagavonden 8, 15, 22 en 29 juli aan de Germenzeel 800. De avonden duren van 17.30 tot 19.30 uur. Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Daarvoor kun je terecht aan de bar bij Ontmoetingsplein Mellepark of stuur een mailtje naar het mailadres joke.bloem@ons-welzijn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant