Afbeelding

Business event ‘Secret Mission’ is uitverkocht

Zakelijk 67 keer gelezen
UDEN - De belangstelling voor het business event 2015 is zó groot, dat de kaarten al ruim voor het evenement uitverkocht zijn. "Dat is nooit eerder gebeurd", meldt het bestuur dat blij is met deze ontwikkeling. "De vernieuwde weg die een aantal jaren geleden is ingeslagen werpt inmiddels zijn vruchten af." De organisatie focust zich nu op de laatste voorbereidingen om Secret Mission tot een waar succes te maken.

[image=296709]

"Het bestuur van Business Events Uden is erg enthousiast over de snelle verkoop van de tickets", aldus voorzitter Han Gootzen. "Als ondernemers nog geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor dit unieke evenement, kunnen ze zich nog wel op de wachtlijst laten plaatsen bij Markant Uden. Wanneer er kaarten terugkomen kunnen we deze plaatsen dan alsnog vergeven. We kijken enorm uit naar een succesvolle editie van Secret Mission."

Grenzeloos
"Het wordt een avond grenzeloos genieten, met spannende, sensationele en spectaculaire
verrassingen: The sky is the limit! Een evenement waar nog lang over zal worden nagepraat door ondernemend Uden, Volkel en Odiliapeel."

Secret Mission is een initiatief van Stichting Business Events Uden, in samenwerking met alle ondernemersverenigingen uit gemeente Uden. Meer informatie via www.businesseventsuden.nl.

[image=293373][image=296708]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant