Foto:

Kornetstraat/Land van Ravensteinstraat eind juli twee dagen afgesloten, werkzaamheden bijna gereed

  •   keer gelezen

UDEN | De werkzaamheden in de Kornetstraat/Land van Ravensteinstraat lopen naar het eind toe. De laatste werkzaamheden worden ingepland. Het projectgebied wordt op 29 en 30 juli nog geheel afgesloten voordat de weg weer kan worden opengesteld voor het verkeer.

Op 28 juli wordt er in fase 2-Oost de onderlaag en tussenlagen asfalt aangebracht. Op 29 en 30 juli wordt het hele projectgebied, tussen Muziekplein en de rotonde bij de brandweer, afgesloten. Donderdag 29 juli wordt gebruikt voor de voorbereidende werkzaamheden voor het asfalteren. Vrijdag 30 juli wordt het project te voorzien van de deklaag met asfalt en de markeringen. 

Advies- en omleidingsroutes
Omdat het werkvlak op 29 en 30 juli geheel is afgesloten, zijn er advies- en omleidingsroutes ingesteld. Middels bebording wordt dit duidelijk aangegeven. De routes vind je op de achterzijde van deze brief. Voor fietsverkeer worden er drie oversteken gerealiseerd, op de Paukenstraat, Heinsbergenstraat en de Kruisherenstraat. De fietsoversteken worden begeleid door verkeersregelaars.

Bushaltes buitenwerking
Zaterdag 31 juli wordt de dienststelling van als vanouds ingesteld.

Communicatie
Heb je vragen naar aanleiding van de bovengenoemde dagen? Schroom niet contact op te nemen met de omgevingsmanager van het project: Gert-Jan Roth. Dit kan via 06 2127 6007. Je kunt ook een e-mail sturen naar groth@vangelder.com.

Het project volgen?
Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden voor dit project, dan surf je naar werkinuitvoering.vangelder.com. Je krijgt de mogelijkheid om de ‘Werk in Uitvoering App’ te downloaden/installeren. Via gps op uw telefoon of tablet wordt het dichtbij zijnde project weer gegeven.

\

Meer berichten