Foto: Picasa

Trap-in 2021 levert toch 25.500 euro op

  •   keer gelezen

UDEN | Voor de tweede keer sinds het bestaan van de Trap-in kon op Tweede Pinksterdag vanwege corona niet worden gefietst. Toch kan er dit jaar een totaalbedrag van 25.500 euro, oftewel 1.700 euro per ontwikkelingsproject, worden uitgekeerd. 

Dit dankzij de grote inzet van Harrie van Duijnhoven met ondersteuning van zijn vrouw Elly. Hij werd weer ruimhartig gesponsord door vele van zijn trouwe vrienden van de Trap-in. Daaronder ook weer enkele grotere sponsors, die hem niet in de kou lieten staan. Harrie bedankt hierbij hartelijk al zijn sponsors en is blij dat hij een bedrag van 19.000 euro kon overhandigen aan de organisatie van de Trap-in.

Dankbaar
De Trap-in actie, waarbij deelnemers in familiekring konden fietsen op één van de routes uit voorgaande jaren en het startgeld konden overmaken, heeft eveneens bijgedragen aan dit mooie resultaat. Ook Martien van Kessel ging op pad en vond gehoor bij zijn achterban. Editie 47 is dus ondanks corona wederom geen verloren jaar voor de Trap-in geworden. De organisatie is dankbaar voor zoveel hartverwarmende steun vanuit de Udense samenleving en blij voor de projecten, die vanwege de pandemie nog steeds in zwaar weer verkeren.

2022
Het bestuur van de Trap-in hoopt in 2022 weer een normale fietstocht onder gezonde omstandigheden te kunnen organiseren. Tweede Pinksterdag is dan op maandag 6 juni.

Meer berichten