<p>Bowlingcentrum Dollies Bowling.</p>

Bowlingcentrum Dollies Bowling.

(Foto: Ad van de Graaf)

Nieuw in Uden: Bowlingvereniging Uden

  •   keer gelezen

UDEN | Met ingang van september 2021 heeft ook Uden een bowlingvereniging. Bowlingvereniging Erica Mill heeft besloten om haar wedstrijden te gaan spelen in het nieuwe bowlingcentrum Dollies Bowling & Gamingcenter aan de Pastoor Spieringsstraat 213A te Uden.

In de nabije toekomst zal de naam van de vereniging worden gewijzigd in Bowlingvereniging Uden. Sinds enkele weken spelen zij op donderdagavond een zomerleague van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. De zomerleague duurt tot en met 26 augustus en iedereen kan hieraan deelnemen, ook als je nog geen lid bent van de vereniging. Vind je bowlen een leuke ontspanning, kom dan eens kijken of meld je aan bij info@doliies.nl. Mocht je meer informatie willen hebben over de vereniging, dan kun je een kijkje nemen op de website www.bvem.nl.

Huisleagues
Als vereniging organiseren ze in de wintermaanden, van begin september tot eind april/begin mei, wedstrijden. De zogenoemde huisleagues. Deze huisleagues zijn op dinsdagavond van 20.30 tot 22.00 uur, op donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur en op zaterdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Bij voldoende deelname, starten ze in de toekomst ook een 50+ league, die in de middaguren gespeeld kan worden. Ook een jeugdleague staat op het verlanglijstje van de vereniging.

Meer berichten