Zonnebloem Zeeland start weer met activiteiten

  •   keer gelezen

ZEELAND | Door het coronavirus heeft de Zonnebloem Zeeland al haar activiteiten af moeten blazen en dit jaar ook. Tot 26 juni, toen ze van onze overheid weer meer ruimte kregen om te gaan organiseren. Zonnebloem Zeeland is op 13 juli met 22 personen gaan wandelen naar de Zevenhuis.

Zepauzeerden bij ‘De drie Linden’, waar ze langs de stallen liepen en langs de rij hal waar de eigenaar een paard showde met een veulen van nog maar één dag oud. De weergoden waren hen goed gezind, en ze hebben met onze gasten een mooie middag gehad. Dit willen ze graag herhalen met nog drie nieuwe routes door andere wijken van Zeeland.

Drie dinsdagen
Zonnebloem Zeeland wil dit nog drie dinsdagen gaan doen, en wel op 27 juli en 10 en 24 augustus. Ze starten bij het H. Hart beeld in het centrum bij de kerk in Zeeland om 14.00 uur. Als gasten van de Zonnebloem zich willen aansluiten moeten zij dat even opgeven bij Betsie vd Elzen, via het telefoonnummer 45 29 48. Dit kan tot twee dagen voor de wandeling, zodat de Zonnebloem kan plannen hoeveel vrijwilligers ze mogen inzetten, en hoeveel rolstoelen ze mogen inhuren. De tocht is ongeveer 30 minuten lopen. Dan volgt er een pauze, en dan is het weer ongeveer 30 minuten teruglopen.

Meer berichten