Directieteam nieuwe gemeente Maashorst compleet

  •   keer gelezen

UDEN | De directe van de gemeente Maashorst i.o. is met het benoemen van drie domeindirecteuren compleet. Patricia Nieuwenhuis wordt domeindirecteur Dienstverlening, René Bladder wordt domeindirecteur Ruimte en Marc van Esch gaat aan de slag als domeindirecteur Sociaal. De directeuren starten per 1 oktober in hun nieuwe functie.

Eind juni startte de werving voor de functies, door Geerts & Partners. De belangstelling was groot, er kwamen zo’n 80 reacties. Na diverse gesprekken met selectie- en adviescommissies heeft de stuurgroep, op advies van de kwartiermaker, het benoemingsbesluit genomen. De directieleden starten per 1 oktober als mede-kwartiermaker in aanloop naar de herindeling van gemeente Landerd en gemeente Uden en per januari 2022 als domeindirecteur van de nieuwe gemeente Maashorst.

De nieuwe domeindirecteuren
Patricia Nieuwenhuis (47) is nu Manager Dienstverlening en Bedrijf bij de gemeente Renkum. Daarvoor werkte ze lange tijd bij de Provincie Noord-Brabant, onder andere als directeur van het cluster Bedrijfsvoering. René Bladder (49) is nu Concerndirecteur met als aandachtsgebieden Ruimte, VTH, Economie, Projecten en Financiën bij de gemeente Weert. René neemt de organisatie Maashorst graag mee in strategische opgaven en samenwerkingsvraagstukken. Hij heeft daarbij aandacht voor zowel structuur- als cultuuraspecten. Marc van Esch (53) is nu Manager Samenleving (dienstverlening, informatie en sociaal domein) binnen de gemeente Laarbeek. In zijn vorige functie mocht hij als sectordirecteur ook al meebouwen aan de heringedeelde gemeente Montferland.

Meer berichten