Afbeelding

V&D Uden feestelijk geopend

Zakelijk 88 keer gelezen
UDEN - V&D Uden heeft vanochtend haar deuren geopend. V&D Uden is onderdeel van het nieuwe Hoek Promenade-complex dat eveneens vandaag is geopend. De winkel biedt een breed assortiment aan mode en hardwaren verdeeld over twee etages en 3400 m2. Samen met het La Place Restaurant en diverse services biedt V&D het Udense publiek optimaal shopplezier.

[image=302222]

V&D Uden is de 63e winkel van V&D in Nederland en draagt bij aan de dekking van V&D in de regio ’s Hertogenbosch en omstreken. Sanne Oosterhoff, Directeur Operations V&D: ”Uden is een zeer interessante locatie voor zowel V&D als La Place. Uden beschikt over een goed ontwikkeld retail landschap en de locatie van onze vestiging sluit direct aan op het bestaande en zeer compacte winkelgebied.”
V&D Uden biedt werkgelegenheid aan 85 medewerkers, waarvan 60 bij V&D en 25 bij La Place.

Inspirerende winkelbeleving
V&D Uden is duidelijk ingedeeld in belevingswerelden voor dames, heren en kinderen. Het vele (dag)licht zorgt voor ruimtelijk effect. Naast vele private merken zijn er ruim 30 a-merken. De parterre is voorzien van vele services. Met de Click&Collect faciliteit is het gehele assortiment van V&D beschikbaar. Klanten kunnen op vd.nl bestellen, bestellingen ophalen en kleding meteen passen in de aanwezige paskamers. Daarnaast is er een stomerij-, schoenreparatie- en horlogereparatie service.

[image=302223]

La Place: 100% natuurlijk
Het La Place restaurant in V&D is een mooie toevoeging aan het bestaande horeca aanbod in Uden. Vanaf vandaag is het mogelijk voor het eerst 100% natuurlijk te eten in de gemeente Uden. Er zijn warme maaltijden te verkrijgen als pizza’s, quiches en groentegerechten. Ook het sappen-, smoothie- en broodjesassortiment waar La Place bekend om staat ontbreekt uiteraard niet. Zowel binnen als buiten op het terras geniet de gast van het 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte productaanbod. Het terras is deels overdekt en voorzien van warmtelampen. Dit biedt de gelegenheid om zelfs ’s avonds nog lekker buiten te genieten van het uitgebreide versaanbod van La Place. Met 280 m2 biedt La Place binnen ruimte aan 124 gasten en buiten aan 60 gasten.

Opening
Om de opening te vieren draait op zaterdag 27 februari een dj feestelijke muziek in de gehele winkel en kunnen kinderen kleuren en geschminkt worden op de kinderafdeling.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant