Afbeelding

Nieuwe editie ‘Start to Walk’ bij De Keien Atletiek

Algemeen 323 keer gelezen

UDEN | Een nieuwe editie van Start to Walk gaat zaterdag 11 september van start. Tijdens een vier weken durende cursus kunnen mensen kennis maken met sportief wandelen.

De eerste zaterdag verzamelen deelnemers om 09.00 uur bij De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden. Daar wordt een introductie gegeven over de wandelsport. Vervolgens gaat de training van start. Het eerste gedeelte bestaat uit warmlopen. Vervolgens worden oefeningen gedaan om het lichaam, van het hoofd tot en met de tenen, los te maken. Daarna wordt het wandeltempo opgevoerd, waarbij veel aandacht is voor de ademhaling en de loophouding. De training wordt afgesloten met een cooling-down. De trainingen duren tot 10.30 uur. Start to Walk gaat tweemaal van start vanaf De Keien Atletiek, op zaterdag 11 en 18 september. Op zaterdag 25 september verzamelen de deelnemers bij Naat Piek aan de Pnemstraat. Op zaterdag 2 oktober is het vertrekpunt vanaf partycentrum De Vrije Teugel aan de Bedafseweg. Daarna is de mogelijkheid om aan te sluiten bij Sportief Wandelen.

Inschrijven
Heb je vragen? Neem dan contact op via info@dekeienatletiek.nl of 06 30 54 23 67 (Ans Nabuurs). De kosten zijn 25 euro voor alle bijeenkomsten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant