Afbeelding

UdenPlusLanderd wil burgers mee laten beslissen over naam nieuwe gemeente

Politiek 518 keer gelezen

UDEN | UdenPlusLanderd heeft zich vandaag officieel ingeschreven bij het Centraal Stembureau Uden om op 24 november aanstaande mee te kunnen doen aan de verkiezingen voor de nieuwe gemeente. UdenPlusLanderd wil onder meer de burgers van de nieuwe gemeente laten beslissen over de naam van de nieuwe gemeente.

Een definitief verkiezingsprogramma heeft de partij nog niet, maar gezondheid, leeftijdsvriendelijk en meedoen staan hoog op het lijstje. De partij roept mensen op om hen te helpen met hun verkiezingsprogramma, via www.udenpluslanderd.nl.

Naam
Wat ze al wel kenbaar maken is dat de partij burgers van de nieuwe gemeente wil laten beslissen over de naam van de nieuwe gemeente. “We willen buurten een budget geven om contacten tussen burgers te bevorderen. We willen dat mensen niet zijn uitgerangeerd als ze met pensioen zijn, maar dat van hun kwaliteiten gebruik kan worden gemaakt. We willen dat het verenigingsleven en cultuuruitingen in alle kernen tot verdere bloei kan komen. We willen, anders dan tot nu toe gebruikelijk is, dat het programma van de nieuwe gemeente straks een product is waaraan alle politieke partijen hebben bijgedragen”, aldus de partij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant