Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Uden dit jaar weer in vertrouwde winterse sferen met Uden on ice

Algemeen 855 keer gelezen

UDEN | De datum is bekend: van 17 december tot en met 9 januari staat de Markt in Uden weer in het teken van ijspret en winterse gezelligheid tijdens Uden on ice. 

Hoewel de zomer nog zeker niet ten einde is, zitten Jean-Louis van der Veen en Frans Verwijst al met hun hoofd bij de winter. Bij de komende editie van Uden on ice, om precies te zijn. Van de achttien edities die dit winterevenement al beleefde, organiseerde het duo er tien. Elk jaar weer, ononderbroken. Tot vorig jaar. De reden is duidelijk. Tot het laatste moment zochten de twee kartrekkers naar kansen om het evenement in aangepaste vorm door te laten gaan. Uiteindelijk tevergeefs. “Eén jaar afwezigheid is meer dan genoeg”, aldus Frans en Jean-Louis. “We zijn allemaal enorm toe aan ontspanning en gezelligheid. Uden en omgeving verdient het om weer eens onbezorgd (schaats)plezier te maken. Wij gaan daarvoor zorgen.”

Opening
De opening van Uden on ice is op vrijdag 17 december. Drie weken lang, tot en met zondag 9 januari, is er een vol programma. De ijsbaan is gereserveerd, de horeca is geregeld en een groot deel van de optredens is vastgelegd. “Het programma staat al op onze website”, vertelt het duo. “Ook dit jaar zorgen we voor een mooie mix van activiteiten en entertainment voor alle leeftijden.”

Bekijk www.udenonice.nl voor meer informatie en het programma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant