UDI'19 opende zondag het nieuwe seizoen met een overwinning op Nuenen.
UDI'19 opende zondag het nieuwe seizoen met een overwinning op Nuenen. Foto: Peter Kuijpers

Juliana’31 mooie scherprechter voor UDI’19

Voetbal 655 keer gelezen

MALDEN | UDI’19/CSU speelt zondag de op papier lastige uitwedstrijd tegen Juliana’31. De Maldenaren hebben zich in de zomer flink versterkt en hopen mee te doen in de strijd om promotie naar de Derde Divisie. Het treffen is zodoende een mooie scherprechter voor UDI.

De Udense formatie begon afgelopen zondag met een moeizame 1-0 overwinning op Nuenen, maar zo vroeg in het seizoen is er niemand die daar om maalt. Bovendien kon Lodewijk de Kruif niet starten met zijn ideale basiselftal, omdat meerdere spelers met kleine pijntjes zaten. Onder meer spits Jeroen van Schoonhoven kon alleen als invaller gebracht worden. Het meest zorgwekkende was echter de manier van spelen van UDI’19, dat grossierde in balverlies en ook toen Nuenen na een rode kaart met tien man kwam te staan, eigenlijk onvoldoende kon brengen om de marge naar twee of drie te tillen.
Tegen Juliana’31 zal UDI niet de favoriet zijn. Desalniettemin vormt het treffen op sportpark De Broeklanden (aftrap 14.00 uur) een mooie scherprechter voor de ambities van de Udenaren voor het vervolg van dit seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant