Unitas - O.S.S.'20. (Foto: Jeroen Engelen)

O.S.S.’20 verliest opnieuw uitwedstrijd

Voetbal 518 keer gelezen

GORINCHEM | O.S.S.’20 heeft voor de tweede keer op rij een uitwedstrijd verloren. In Gorinchem was Unitas toch wel verrassend met 4-2 te sterk. Geen lekker resultaat met de bekerwedstrijd tegen HSC’21 van komende woensdagavond op het programma.

O.S.S.’20-trainer Bertran Kreekels moest flink puzzelen door de vele geblesseerden. Meevaller was dat Daan de Bruijn wel kon starten als rechtsachter als vervanger van Bart Spierings. Het was De Bruijn die na ruim 20 minuten de eerste Osse goal scoorde. Het betekende de 1-1, omdat kort daarvoor tegen de verhouding in Jerrel Hak doelman Joep Hoefnagels had verslagen. Voor rust kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Everon Pisas maakte op slag van rust de 2-1. In de tweede helft deed Hak opnieuw de Ossenaren pijn met zijn assist op Jeremy van Uunen. Via Tim Waterink werd het wel weer spannend in Gorinchem. De vervanger van de geblesseerde spits Rob van Sonsbeek maakte geen fout vanaf de strafschopstip. Dichterbij kwamen de bezoekers niet. Hak maakte zijn tweede van de middag en bezorgde zijn ploeg de drie punten: 4-2.

Unitas - O.S.S.’20. (Foto: Jeroen Engelen)

Opstelling O.S.S.’20: Joep Hoefnagels, Daan de Bruijn (Bob Adriaans), Jari van Ginkel, Joep Engelen, Bram Eltink, Bob Zonnenberg, Julian Calor, Tom Pijnenburg, Joep van der Velden (Teije Leenders), Tim Waterink en Jos Peltzer (Tony de Groot).